1.5 εκατομμύριο εμβολιασμοί πιθανώς δεν αναφέρθηκαν στη Γερμανία

Η Ένωση Γερμανών Ιατρών υποθέτει ότι περίπου 1,5 εκατομμύριο εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στη Γερμανία δεν έχουν αναφερθεί προς το παρόν.

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί έγιναν μέσω του συστήματος ασφάλισης υγείας – αλλά δεν είναι σαφές πόσοι δεν δηλώθηκαν, δήλωσε η αντιπρόεδρος της Ένωσης Anette Wahl-Wachendorf στο Redaktionsnetzwerk Deutschland.

Αναμένει διευκρινιστικές συνομιλίες με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI). Όπως ανέφερε το RND, επικαλούμενο εκτίμηση της ένωσης εταιρικών ιατρών, ο αριθμός μπορεί να φτάσει το 1,5 εκατομμύριο.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συλλόγου Ιατρών Νοσοκομειακών Ασφαλιστικών Οργανισμών, Roland Stahl, δήλωσε ότι υπήρξαν επίσης μεμονωμένες περιπτώσεις μη αναφοράς.

“Δεν έχουμε πραγματική ποσόστωση εμβολιασμού, αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα”, δήλωσε στο RND ο λοιμωξιολόγος Gerd Fätkenheuer από την Κολωνία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.