1 στους 6 θέλει να παραμείνει μόνιμα σε τηλεργασία στη Γερμανία

Περίπου ένας στους έξι εργαζόμενους στη Γερμανία θα ήθελε να παραμείνει μόνιμα σε καθεστώς τηλεργασίας, ακόμη και μετά τη λήξη της υποχρέωσης λόγω της πανδημίας.

Όπως αναφέρει η “Funke Mediengruppe”, αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας αντιπροσωπευτικής έρευνας της Forsa που ανατέθηκε από το δίκτυο επαγγελματικών επαφών “Xing”. Σύμφωνα με την έρευνα, το 17% των εργαζομένων θα ήθελε να εργάζεται στο μέλλον πάντα από τα σπίτια τους.

Το 14% θα ήθελε να κάνει τα τρία τέταρτα της εργασίας του από το σπίτι στο μέλλον. Το 18% θα θεωρούσε λογικό έναν “κανόνα πενήντα-πενήντα”. Σχεδόν το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η εργασία τους δεν τους δίνει καθόλου τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.