117 οδηγοί στη Στουτγάρδη πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο

Επειδή δεν σχημάτισαν λωρίδα έκτακτης ανάγκης, 117 οδηγοί από την περιοχή της Στουτγάρδης πρέπει τώρα να περιμένουν αυστηρή ποινή

Κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου αστυνομικού ελέγχου, η αστυνομία της Στουτγάρδης εντόπισε περισσότερους από 100 οδηγούς που δεν είχαν σχηματίσει λωρίδα έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από δύο ώρες.

Αυτό ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση της Στουτγάρδης τη Δευτέρα. Τώρα θα πρέπει να στερηθούν την άδεια οδήγησης για ένα μήνα – και να αντιμετωπίσουν πρόστιμο.

Οι απούσες λωρίδες έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) αποτελούν πάντα μεγάλο πρόβλημα για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Δεν είναι ασυνήθιστο να εξασφαλίζουν ότι η επειγόντως αναγκαία βοήθεια φτάνει αργά – ή ακόμη και πολύ αργά – στον τόπο της έκτακτης ανάγκης.

Αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο αγκάθι για την αστυνομία της Στουτγάρδης. Ως εκ τούτου, την περασμένη Παρασκευή διενεργήθηκε αντίστοιχος έλεγχος στη Στουτγκάρδη-Ζουφενχάουζεν – με μεγάλη επιτυχία.

Μεταξύ 1.30 μ.μ. και 3.40 μ.μ., οι αστυνομικοί της τροχαίας της Στουτγάρδης παρακολουθούσαν την κυκλοφορία που ερχόταν από τον αυτοκινητόδρομο 81 με κατεύθυνση το Λούντβιγκσμπουργκ στην περιοχή των ομοσπονδιακών οδών 10 και 27.

Λόγω ενός εργοταξίου, στο σημείο αυτό σχηματίζονται τακτικά μποτιλιαρίσματα, γεγονός που διευκολύνει την αρχή να ελέγχει την τήρηση των λωρίδων έκτακτης ανάγκης.

Τουλάχιστον 200 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση οδήγησης

Μέσα σε δύο ώρες, οι αστυνομικοί της Στουτγάρδης εντόπισαν συνολικά 117 οδηγούς που δεν είχαν σχηματίσει λωρίδα έκτακτης ανάγκης μετά τη δημιουργία του μποτιλιαρίσματος και τους έφεραν αντιμέτωπους με πρόστιμο.

Αυτό ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση της Στουτγάρδης τη Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναμένουν απαγορεύσεις οδήγησης και πρόστιμα. Τέσσερις άλλοι οδηγοί μιλούσαν στο κινητό τους τηλέφωνο ενώ οδηγούσαν και θα καταγγελθούν επίσης στην αστυνομία.

Ο ισχύων κατάλογος προστίμων προβλέπει ελάχιστο πρόστιμο 200 ευρώ για τη μη δημιουργία λωρίδας έκτακτης ανάγκης, το οποίο μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο σε περίπτωση παρεμπόδισης ή έκθεσης σε κίνδυνο.

Επιπλέον, οφείλονται δύο βαθμοί στο Φλένσμπουργκ και απαγόρευση οδήγησης ενός μηνός.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.