12.21: Νέες τιμές εισιτηρίων της MVV στο Μόναχο

Από σήμερα Κυριακή, 12.12.2021, αυξάνονται και πάλι οι τιμές στα εισιτήρια της MVV στο Μόναχο. Δείτε τι σημαίνει αυτό ανά κατηγορία εισιτηρίων εδώ.

Ακολουθήστε τα αντίστοιχα λινκ και δείτε τις αναπροσαρμογές των τιμών ανά ομάδα και εισιτήριο.

Εισιτήρια μονής διαδρομής, ημερήσια εισιτήρια και εισιτήρια με λωρίδες, εισιτήρια μικρών αποστάσεων και εισιτήρια για παιδιά: ΕΔΩ

IsarCards: ΕΔΩ

Εισιτήρια μαθητών/φοιτητών: ΕΔΩ

Η αναπροσαρμογή των τιμών θα πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες

  • Εισιτήρια μονής διαδρομής, εισιτήρια με λωρίδες και ημερήσια εισιτήρια από 12.12.2021
  • IsarCard εβδομαδιαίες και μηνιαίες κάρτες, IsarCard9 Uhr/IsarCard65 μηνιαίες κάρτες από 12.12.2021
  • Εισιτήρια διαρκείας MVV (συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων IsarCardJob) και της IsarCard S από 01.01.2022
  • Εβδομαδιαία εισιτήρια μαθητών/φοιτητών από 13.12.2021 και μηνιαία εισιτήρια μαθητών/φοιτητών από 01.01.2022

Τα εισιτήρια ζωνών και τα εισιτήρια μικρών αποστάσεων (απλά, ημερήσια ή εισιτήρια με λωρίδες) που ίσχυαν έως τις 11 Δεκεμβρίου 2021 μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Τα εισιτήρια ζωνών και τα εισιτήρια μικρών αποστάσεων με ένδειξη τιμών σε ευρώ μπορούν να ανταλλαχθούν (για απεριόριστο χρονικό διάστημα) με πρόσθετη πληρωμή της διαφοράς της νέας τιμής ή να επιστραφούν έναντι καταβολής τέλους διεκπεραίωσης, το οποίο επί του παρόντος ανέρχεται σε 2,00 ευρώ ανά διεκπεραίωση.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.