Έως -14 βαθμούς: Κρύο κύμα έρχεται προς τη Γερμανία

Κρύο κύμα έρχεται προς τη Γερμανία

Ο ήπιος Νοέμβριος τελειώνει και αρχίζει ένας παγωμένος Δεκέμβριος. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τις επόμενες εβδομάδες προβλέπουν παγωμένες θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν στη Γερμανία.

Μέχρι στιγμής, ήταν πολύ ζεστό, σύμφωνα με τον Diplom Meteorologe Dominik Jung του Wetter.net. Οι σημερινές θερμοκρασίες είναι έως και 2,4 βαθμούς πάνω από τον κλιματικό μέσο όρο στη Γερμανία. Αλλά αυτό έχει τελειώσει τώρα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό μοντέλο καιρού GFS, ο χειμώνας θα φτάσει στη Γερμανία μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου Advent.

Σύμφωνα με τον Γιουνγκ, το Ευρωπαϊκό Μετεωρολογικό Μοντέλο ECMWF προβλέπει επίσης παρόμοια εξέλιξη. Ψυχρές αέριες μάζες από την Ανατολική Ευρώπη θα εισρεύσουν στη Γερμανία και θα εξασφαλίσουν χαμηλές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση για τις 8 Δεκεμβρίου προβλέπει ακόμη και -14 βαθμούς, εν μέρει σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να παραμείνει παγετός γύρω στο Σαββατοκύριακο του 3ου Advent.

Ωστόσο, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν προβλέπεται καθόλου ή μόνο λίγο χιόνι. Σύμφωνα με την πρόβλεψη 16 ημερών του Wetter.com, η νότια Γερμανία θα γλιτώσει από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Μέχρι στιγμής, οι χαμηλότερες θερμοκρασίες γύρω από την ημέρα του Αγίου Νικολάου είναι -2 βαθμοί.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης