170 χρόνια Göltzschtal: Η γέφυρα πρόκειται να αναβαθμιστεί

Η γέφυρα Göltzschtal, ορόσημο της περιοχής Vogtland, πρόκειται να αναβαθμιστεί. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Reichenbach, Raphael Kürzinger, η εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας έχει ανατεθεί σε γραφείο της Λειψίας.

Μεταξύ άλλων, σχεδιάζονται συστήματα προσανατολισμού, αγορές γης, ποδηλατόδρομοι και δρόμοι πεζοπορίας. Επιπλέον, θα πρέπει να βελτιωθεί η αναζήτηση θέσεων στάθμευσης για τους οδηγούς και η κατάσταση για τους πεζούς.

Σύμφωνα με τον Kürzinger, τα αρχικά σχέδια είναι πιθανό να κοστίσουν μεταξύ 15 και 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ιστορική οδογέφυρα στα σύνορα των τεσσάρων κρατιδίων της Σαξονίας, Βαυαρίας, Θουριγγίας και της Βοημίας θεωρείται η μεγαλύτερη γέφυρα από τούβλα στον κόσμο.

Την Πέμπτη (15 Ιουλίου), πριν από 170 χρόνια, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τρένο. Στην περιοχή διεξάγονται εργασίες για την ανάδειξη της επιβλητικής γέφυρας σε παγκόσμια κληρονομιά της Unesco.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.