200.000€ στοίχισε σε κάτοικο του Μονάχου διαδικτυακός έρωτας

Προσποιήθηκε ότι είναι μια πλούσια Ταϊλανδή: Μια απατεώνισσα απογοήτευσε άσχημα έναν ανυποψίαστο κάτοικο του Μονάχου.

Λίγα κλικ στο Google θα είχαν γλιτώσει τον 53χρονο από το Μόναχο από μια μεγάλη απογοήτευση και ακόμη περισσότερα χρήματα.
Διαδικτυακή γνωριμία ξεγελά έναν κάτοικο του Μονάχου (53)

Η ιστοσελίδα γνωριμιών “grosseleute.de” αναφέρεται στο διαδίκτυο και συστήνεται προσοχή στους χρήστες της. “Δυστυχώς, έχουμε λάβει μόνο ψεύτικα μηνύματα από αυτόν τον ιστότοπο”, αναφέρεται σε μια έκθεση από το 2021.

Αλλά ο πλούσιος ιδιώτης δεν είχε ιδέα γι’ αυτό, όταν ανακάλυψε τον Φεβρουάριο τις φωτογραφίες μιας υπέροχης Ταϊλανδέζας στην πύλη γνωριμιών, η οποία υποτίθεται ότι ζούσε στο Λονδίνο. Ο κάτοικος του Μονάχου άρχισε να γράφει στη νεαρή γυναίκα.

Κάτοικος Μονάχου μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό

Η Ταϊλανδή πρότεινε να αλλάξουν σε WhatsApp, ώστε να μιλάνε πιο ελεύθερα για τον εαυτό τους. Συστηματικά, η γυναίκα από το διαδίκτυο άρχισε να παγιδεύει τον 53χρονο. Του μίλησε για ένα κοινό μέλλον.

Ανέφερε συνεχώς ένα μεγάλο διαμάντι που είχε κληρονομήσει από την οικογένειά της. Ήθελε να χρηματοδοτήσει μια ανέμελη ζωή για το ζευγάρι.

Αλλά στη συνέχεια η γυναίκα έγραψε για προβλήματα. Είχε δυσκολίες να μεταφέρει τον πολύτιμο λίθο στη Γερμανία. Ο άνδρας από το Μόναχο υποτίθεται ότι θα βοηθούσε με χρήματα. Το οποίο ο 53χρονος έκανε. Αρκετές φορές μετέφερε μεγάλα ποσά στο εξωτερικό.

Τότε η αγάπη του αρρώστησε ξαφνικά και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Του ζήτησε να πληρώσει τους λογαριασμούς. Ακολούθησαν κι άλλοι λογαριασμοί, για παράδειγμα για αεροπορικά εισιτήρια – συνολικά, ο άνδρας μετέφερε περίπου 200.000 ευρώ στον διαδικτυακό του έρωτα κατά τη διάρκεια οκτώ μηνών.

Όταν πήγε στην τράπεζα τον Οκτώβριο για να μεταφέρει ξανά χρήματα, ένας τραπεζίτης του είπε για την απάτη. Τότε, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά. Η γυναίκα από το διαδίκτυο είχε εξαφανιστεί με τα χρήματα του άνδρα από το Μόναχο. Ο άντρας υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.