26 βαθμοί αναμένονται στη Γερμανία αυτό το Σαββατοκύριακο

Προτού οι κρύοι άνεμοι επανέλθουν, η Γερμανία είναι έτοιμη για κάποιες ανοιξιάτικες υψηλές θερμοκρασίες, με θερμοκρασίες μεταξύ 23 και 26 βαθμών Κελσίου για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζεστό Σαββατοκύριακο προβλέπεται για τη Γερμανία

Μετά τη βροχή και την ψύχρα της Πέμπτης, την Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει σε ολόκληρη τη Γερμανία, πριν κορυφωθεί το Σάββατο.

Το Αμβούργο και η Φρανκφούρτη μπορούν να περιμένουν 22 βαθμούς, το Βερολίνο 23 και νοτιότερα στο Μόναχο 21 βαθμούς. Σε περιφερειακό επίπεδο, οι θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσουν έως και τους 26 βαθμούς.

Οι κάτοικοι της Γερμανίας θα πρέπει να κάνουν σχέδια για να απολαύσουν τον ζεστό καιρό αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα επανέλθουν οι χαμηλές θερμοκρασίες των 2 βαθμών.

Και σε περιοχές σε υψόμετρο 1.500 μέτρων και άνω προβλέπονται μείον 8 και κάποιες χιονοπτώσεις.

Η Γερμανία βλέπει τον υγρότερο Μάρτιο των τελευταίων δύο δεκαετιών

Το σύντομο κύμα θερμοκρασιών χαμηλών έως μεσαίων 20 βαθμών έρχεται ως ανάπαυλα μετά τον υγρότερο Μάρτιο που έχει βιώσει η Γερμανία εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD), τον Μάρτιο έπεσε περισσότερη βροχή από κάθε άλλο μήνα από το 2001.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης