307.000 από μια παρέα Ελλήνων Gamers για τους πυρόπληκτους

Πρώτο trend στο Twitter οι Unboxholics, με τον κόσμο να τους αποθεώνει για το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν.

Η νεολαία της Ελλάδας πολλές φορές έχει βρεθεί στην θέση του εύκολου θύματος σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Από την πανδημία του κορονοϊού, μέχρι την οικονομική κατάσταση της χώρας…

Αυτή η νεολαία λοιπόν, τα ξημερώματα του Σαββάτου έβαλε τα γυαλιά σε αρκετό κόσμο, έχοντας την κατάλληλη… πάσα από τους Unboxholics.

Στο live stream που έκαναν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, οι gameres, οι gadgeτάκηδες και γενικώς όσοι τους παρακολουθούν που είναι κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν 307.000.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, έγιναν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να τους αποθεώνουν με κάθε τρόπο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.