4,8 εκατομμύρια μετακινούνται προς την εργασία τους στη NRW

4,8 εκατομμύρια άνθρωποι μετακινούνται για να εργαστούν στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Με 346.000 άτομα, η Κολωνία είναι ο “ισχυρότερος κόμβος μετακινήσεων” στο κρατίδιο, ακολουθούμενη από το Ντίσελντορφ (320.000) και το Έσσεν (158.000), σύμφωνα με την κρατική στατιστική υπηρεσία IT.NRW.

Ο υπολογισμός των μετακινούμενων βασίζεται σε εκτιμήσεις δεδομένων από τον τόπο κατοικίας και τον τόπο εργασίας για το 2021 και συνεπώς αντιπροσωπεύει μόνο τη δυνητική κινητικότητα.

Η διαδρομή από τον τόπο κατοικίας στον τόπο εργασίας δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται καθημερινά, αλλά μπορεί, για παράδειγμα, να πραγματοποιείται σε μεμονωμένες καθημερινές ή μόνο σε εβδομαδιαία βάση.

Στην αξιολόγηση δεν δίνονται πληροφορίες σχετικά με τα μέσα μεταφοράς.

Σύμφωνα με αυτό, η κινητικότητα των μετακινούμενων στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία επικεντρώνεται σε δύο κύριους άξονες μεταφορών:

Μεταξύ βορρά και νότου από το Ντούισμπουργκ προς τη Βόννη και σε έναν άξονα δυτικά-ανατολικά από το Mönchengladbach μέσω της περιοχής του Ρουρ προς το Ντόρτμουντ και το Μπίλεφελντ.

Μόνο μεταξύ της Κολωνίας και της Βόννης, 30.646 άτομα μετακινήθηκαν, εκ των οποίων 16.026 από την Κολωνία στη Βόννη και 14.620 προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σε 90 από τις 396 πόλεις και δήμους της NRW

Τα υψηλότερα ποσοστά μετακίνησης ήταν στο δήμο Rheurdt του Κάτω Ρήνου στην περιοχή Kleve (85,5%) και στο Inden στην περιοχή εξόρυξης λιγνίτη κοντά στο Düren (85,2%).

Τα χαμηλότερα ποσοστά μετακινήσεων καταγράφηκαν στο Μύνστερ (26,8%) και στην Κολωνία (29,9%).

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.