Το 50% των Γερμανών δυσκολεύεται με την πληρωμή στα ξενοδοχεία

Το ένα τρίτο των Γερμανών δεν ήταν εφικτό να πληρώσει το ξενοδοχείο με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί, όπως πιστωτική κάρτα, Paypal ή We Chat, κατά την πιο πρόσφατη διαμονή του.

Αυτό προκύπτει από νέα έρευνα της Amadeus στη Γερμανία, στην οποία εντοπίστηκε ότι το 39% των Γερμανών τουριστών φοβούνται ότι η πληρωμή στο ξενοδοχείο δεν θα μπορέσει να εκτελεσθεί. Οι μισοί δε θεωρούν δύσκολο τον τρόπο πληρωμής στο ξενοδοχείο.

Το 77% πιστεύει ότι η ευθύνη για την διευκόλυνση των πληρωμών ανήκει στο ξενοδοχείο.

Η έρευνά μας, αποκάλυψε μια σημαντική αρνητική προκατάληψη που συνδέεται με τις πληρωμές στο ξενοδοχείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συνεργαζόμενου οργανισμού ερευνών συμπεριφοράς, Innovationbubble, Jamie Halliday.

Οι φόβοι που προκαλούν οι αρνητικές εμπειρίες πληρωμών παραμένουν στο μυαλό των καταναλωτών και αυτό επηρεάζει τη συνολική αντίληψη περί διαμονής σε ξενοδοχείο.

Ο εκπρόσωπος της Amadeus, Jean-Christophe Lacour συστήνει στα ξενοδοχειακά brand να αναλάβουν την ευθύνη των πληρωμών σε επίπεδο επιχείρησης, ώστε να προσφέρεται στους επισκέπτες μια σύγχρονη ψηφιακή εμπειρία πληρωμών που αναβαθμίζει τη διαμονή τους.

Πηγή: tornosnews.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.