54χρονος από το Μόναχο ενώπιον δικαστηρίου για παιδική πορνογραφία

παιδική πορνογραφία Μόναχο

Αρχεία με παιδική πορνογραφία ανακαλύφθηκαν σε έναν πρώην σύμβουλο πελατών και τώρα πρέπει να λογοδοτήσει ενώπιον δικαστηρίου στο Μόναχο.

Το κατηγορητήριο είναι ανατριχιαστικό. Ένας άγνωστος λέγεται ότι προσέφερε στον εναγόμενο Hans P. (54, αλλαγμένο όνομα) την 9χρονη κόρη του για συνομιλία σε σεξουαλικά παιχνίδια, που όμως δεν έλαβαν ποτέ χώρα.

Ο 54χρονος πρώην σύμβουλος πελατών και οικονομολόγος επιχειρήσεων από το Μόναχο παραβρέθηκε σε δίκη την Τετάρτη για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και κατοχή και διανομή υλικού με παιδική πορνογραφία.

Σε απροσδιόριστους χρόνους πριν από τις 22 Φεβρουαρίου 2017, την ημέρα της ανακάλυψης, ο Hans P. κοίταζε φωτογραφίες με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο από τον υπολογιστή του από το διαμέρισμά του στο Bad Wiessee.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποθήκευσε έπειτα συνολικά 50 εικόνες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.

Ο Hans P. βρίσκεται τώρα σε πρόωρη συνταξιοδότηση. Ο τρόπος με τον οποίο απαντά σε ερωτήσεις του δικαστηρίου με μονότονη φωνή, δείχνει σα να έχει κλείσει με τη ζωή του.

Στην πραγματικότητα, αισθάνεται πως δεν αντέχει τη ζωή, εξηγεί ο 54χρονος. Αυτή τη στιγμή ζει σε ένα γηροκομείο στο Oberland.

Δεν θα μπορούσε να έχει πάει στη δίκη μόνος του, λέει. Ένα ταξί τον οδήγησε τελικά στο δικαστήριο του Μονάχου.

Ο Hans P. πάσχει από κατάθλιψη και έχει κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας. Όταν διαγνώστηκε με ψυχική ασθένεια στα 20 του, συζητήθηκαν επίσης οι κλίσεις του.

Την κατηγορία ότι κανόνισε ραντεβού με την 9χρονη και τον πατέρα της ωστόσο την αρνείται και πιθανώς να απορριφθεί και από το δικαστήριο. Οι υπόλοιποι ισχυρισμοί τον βαραίνουν αρκετά.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.