7εκ χριστουγεννιάτικα δέντρα πωλούνται στη NRW κάθε έτος

Περίπου επτά εκατομμύρια χριστουγεννιάτικα δέντρα πωλούνται στη NRW κάθε χρόνο. Όλο και περισσότεροι αγοραστές παίρνουν οι ίδιοι τα δέντρα από το δάσος ή από τα αγροκτήματα

Επτά εβδομάδες πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της NRW θα κοπεί συμβολικά σε μια εκδήλωση Τύπου στο Rheurdt στον Κάτω Ρήνο.

Με την εκδήλωση αυτή, η κρατική ένωση κηπευτικών θέλει να επιστήσει την προσοχή στην τάση που θέλει τους πελάτες να κόβουν όλο και περισσότερο τα δικά τους δέντρα στα αγροκτήματα ή τουλάχιστον να τους προσκαλούν να το κάνουν.

Σύμφωνα με την ένωση, περίπου το ένα τέταρτο των δέντρων στη NRW διατίθεται πλέον στην αγορά απευθείας και περιφερειακά με αυτόν τον τρόπο, χωρίς μεγάλες διαδρομές μεταφοράς.

Με περίπου επτά εκατομμύρια χριστουγεννιάτικα δέντρα που πωλούνται κάθε χρόνο, η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοχές καλλιέργειας στην Ευρώπη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.