Αεροδρόμιο Νυρεμβέργης: Έκπληξη σε πιλότο πριν την σύνταξη!

Για την τελευταία του πτήση πριν από τη συνταξιοδότησή του, ένας πιλότος έλαβε μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης.

Μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε έναν πιλότο της Corendon Airlines στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης. Όταν το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στη Νυρεμβέργη την περασμένη εβδομάδα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχθηκαν με τιμές.

Ο λόγος; Ήταν η τελευταία πτήση πριν συνταξιοδοτηθεί. Η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου επίσης βρήκε κάτι.

“Πανηγυρικός”: Πιλότος αποχαιρετιέται με αψίδα νερού στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης

Υποδέχθηκαν “πανηγυρικά” το αεροσκάφος της Cornendon με αψίδα νερού, όπως φαίνεται στο βίντεο του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης. Δύο πυροσβεστικά οχήματα έριξαν νερό στο αεροπλάνο, δημιουργώντας ένα υγρό πέπλο μέσα από το οποίο το αεροπλάνο κύλησε στον διάδρομο προσγείωσης.

Οι Γερμανοί χρήστες ενοχλούνται

“Δεν επιτρέπεται σε άλλους να γεμίζουν την πισίνα και μετά βλέπεις κάτι τέτοιο”, διαμαρτύρεται κάποιος κάτω από το βίντεο.

Ένας άλλος χρήστης ανησυχεί επίσης για την έλλειψη νερού. “Μα δεν υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε οικονομία στο νερό, δεν θα ήταν αρκετό ένα ποτήρι σαμπάνια;”

Λόγω των πολλών κυμάτων καύσωνα, ορισμένες πόλεις έχουν ήδη καταφύγει σε μέτρα εξοικονόμησης νερού. Η πόλη της Νυρεμβέργης, για παράδειγμα, πότισε τα δέντρα της με το νερό της πισίνας.

Άλλες περιοχές έφτασαν στο σημείο να επιβάλουν απαγορεύσεις σχετικά με το ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει πόση ποσότητα νερού για πότισμα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης