Αεροπορική σύνδεση με Γερμανία επιδιώκει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Με επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Aegean Airlines κ. Ευτύχη Βασιλάκη, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τονίζει την ανάγκη αεροπορικής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης και με άλλους προορισμούς πλην των Αθηνών, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς αυτή πρόκειται αφενός να ενισχύσει την πολιτική εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια είναι στοχευμένη και στρατηγικά σχεδιασμένη και αφετέρου να εξυπηρετήσει εκατοντάδες δημοτών που ταξιδεύουν τόσο για λόγους εργασίας και υγείας όσο και για λόγους αναψυχής και εκπαίδευσης.

Πρωτίστως όμως, όπως επισημαίνει, οι νέες αεροπορικές συνδέσεις είναι απαραίτητες λόγω της ανάγκης εξάλειψης οποιασδήποτε αίσθησης εγκατάλειψης και απομόνωσης.

Μάλιστα ο δήμαρχος, μέσω της επιστολής του, αναφέρεται στην ανάγκη αεροπορικής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με κάποιο αεροδρόμιο της Γερμανίας, όπως του Μονάχου ή της Στουτγκάρδης όπου διαβιούν πολλοί Έλληνες, προς διευκόλυνση μεγάλου αριθμού κατοίκων του Νομού Έβρου αλλά και ολόκληρης της Θράκης που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ταξιδεύουν σε πόλεις της Γερμανίας προκειμένου να επισκεφτούν συγγενείς και το αντίστροφο.

Πηγή: Η ΓΝΩΜΗ

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.