Αυξήσεις εν μέσω πανδημίας δίνει η Volkswagen στη Γερμανία

Αυξημένες κατά 2,3% θα είναι οι αποδοχές των υπαλλήλων της Volkswagen στη Γερμανία μετά και τη συμφωνία ανάμεσα στα συνδικάτα των εργαζομένων και τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η αύξηση αυτή αφορά 120.000 υπαλλήλους της γερμανικής φίρμας και πρόκειται να συνοδευθεί από την εφάπαξ καταβολή των 1.000 ευρώ με τη μορφή επιδόματος και την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού προγράμματος κάθε εργαζόμενου με 150 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σωματεία των εργαζομένων είχαν ζητήσει μια αύξηση της τάξης του 4%, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

Η αύξηση των απολαβών των εργαζομένων σε έξι διαφορετικά εργοστάσια της Volkswagen στη Γερμανία θα έχει αναδρομική ισχύ, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2021.

Η επόμενη διαπραγμάτευση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2022.

“Καταλήξαμε σε μια συλλογική συμφωνία λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον το οποί έχει διαμορφωθεί από την έναρξη της πανδημίας”, δήλωσε η επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για την VW, κ.  Arne Meiswinke.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.