Αύξηση των αναμνηστικών εμβολιασμών στη Γερμανία

Μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα, 1,7 εκατομμύρια πολίτες έλαβαν τον αναμνηστικό τους εμβολιασμό.

Αυτό ανακοίνωσε ο εκτελών χρέη υπουργού Υγείας Jens Spahn μέσω Twitter το Σάββατο.

Μέχρι στιγμής, συνολικά 5,6 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν το αναμνηστικό εμβόλιο.

Λόγω της ταχείας αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων, στόχος είναι να χορηγηθούν 20 έως 25 εκατομμύρια αναμνηστικοί εμβολιασμοί μέχρι το τέλος του έτους.

56,5 εκατομμύρια άνθρωποι, ή το 67,9% του συνολικού πληθυσμού της Γερμανίας, έχουν πλέον εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού.

58,6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον μία φορά. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό 70,4 τοις εκατό.

Το Ινστιτούτο Robert Koch υποθέτει ότι μεταξύ των ενηλίκων εμβολιάζονται πιθανότατα περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι δείχνουν τα δεδομένα:

η εκατό τοις εκατό κάλυψη των εμβολιασμών δεν μπορεί να επιτευχθεί με το σύστημα αναφοράς, αναφέρεται στην επισκόπηση εμβολιασμών του RKI.

Ο υποψήφιος του SPD για την καγκελαρία Olaf Scholz κάλεσε σε αναμνηστικούς εμβολιασμούς.

Εκατομμύρια πολίτες πρέπει να πειστούν να κάνουν τον αναμνηστικό εμβολιασμό, δήλωσε σε συνέδριο στο Schönefeld του Βρανδεμβούργου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.