Αυτές οι μάρκες έχουν τους περισσότερους πόντους στο Flensburg

Η πύλη σύγκρισης Check24 εξέτασε προσεκτικά τους πελάτες της και είδε ποιες μάρκες αυτοκινήτων έχουν τους περισσότερους πόντους στο Φλένσμπουργκ. Είναι η μάρκα του αυτοκινήτου σας ανάμεσά τους;

Ποια μάρκα αυτοκινήτων έχει πόσους πόντους στο Φλένσμπουργκ; Το Check24 διερεύνησε αυτό το ερώτημα. Η πύλη σύγκρισης υπολόγισε το ποσοστό των πελατών της με πόντους. Για το σκοπό αυτό, συγκρίθηκαν όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου που συνήφθησαν το 2020.

Ποιος έχει τους περισσότερους βαθμούς στο Φλένσμπουργκ;

Η Porsche κατέλαβε την πρώτη θέση – το 10,9% των οδηγών της Porsche έχουν πόντους στο Φλένσμπουργκ. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό. Η Jaguar βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 9,6%. Η Audi, η BMW και η Land Rover μοιράζονται την τρίτη θέση με μερίδιο 8,2% έκαστη.

Ακολουθεί μια επισκόπηση:

1η θέση – Porsche (10,9%)
2η θέση – Jaguar (9,6%)
3η θέση – Audi (8,2%)
4η θέση – BMW (8,2%)
5η θέση – Land Rover (8,2%)

Ποιος έχει τους λιγότερους πόντους;

Αλλά φυσικά είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε ποιες μάρκες είναι οι τελευταίες – άρα ποιες έχουν συγκεντρώσει τους λιγότερους πόντους στο Φλένσμπουργκ. Αυτές είναι:

26η θέση – Dacia (5,7%)
27η θέση – Fiat (5,6%)
28η θέση – Mitsubishi (5,5%)
29η θέση – Peugeot (5,5%)
30η θέση – Renault (5,5%)

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.