Αυτή είναι η νέα πρέσβης της Κύπρου στη Γερμανία

Η Πρέσβης αναφέρθηκε στο εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων Κύπρου-Γερμανίας

Η νέα Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας κα Μαρία Παπακυριακού επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Frank-Walter Steinmeier, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε προχθές, 1 Σεπτεμβρίου, στο παλάτι Schloss Bellevue, την επίσημη έδρα της Ομοσπονδιακής Προεδρίας στο Βερολίνο.

Κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που ακολούθησε της τελετής, η Πρέσβης κα Παπακυριακού διαβίβασε στον Πρόεδρο Steinmeier τους χαιρετισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη και τις ευχές του για πρόοδο και ευημερία του γερμανικού λαού.

Η Πρέσβης αναφέρθηκε στο εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων Κύπρου-Γερμανίας και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και η ίδια προσωπικά θα συνεχίσουν να εργάζονται για την περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της συνεργασίας, τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ΕΕ και πολυμερών οργανισμών.

Τέλος, η Πρέσβης κα Παπακυριακού ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Γερμανίας για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ανταποδίδοντας τους χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Steinmeier επαναβεβαίωσε την προσήλωση της Γερμανίας στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με την Κύπρο και στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.