Αυτός είναι ο νόμος της Μέρκελ σχετικά με το φρένο έκτακτης ανάγκης

Αυτός είναι ο νέος νόμος της Μέρκελ σχετικά με το φρένο έκτακτης ανάγκης: Οι πρώτες λεπτομέρειες του σχεδίου της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για έναν νέο νόμο για την προστασία από λοιμώξεις διαρρέουν, όπως διαφαίνεται από μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το “Spiegel” ή “Die Welt”.

Στην περίπτωση της απαγόρευσης κυκλοφορίας – μεταξύ 9 μ.μ. και 5 π.μ. σε περιοχές με συχνότητα 100 και άνω – κατά συνέπεια, ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και επαγγελματικές δραστηριότητες, η φροντίδα των ατόμων που χρειάζονται υποστήριξη και οι ενέργειες για τη φροντίδα των ζώων θεωρούνται εξαιρέσεις.

Σύμφωνα με το προσχέδιο, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα πρέπει να επιτρέπεται να προσφέρουν διά ζώσης διδασκαλία υπό ορισμένες προϋποθέσεις ως μέρος του λεγόμενου φρένου έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο, εάν η επίπτωση των επτά ημερών είναι πάνω από 200 για τρεις συνεχόμενες ημέρες, τότε επιτρέπεται μόνο η εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Τα θέατρα, οι κινηματογράφοι, τα μουσεία, οι ζωολογικοί κήποι και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως ιαματικά λουτρά και σάουνες, πρέπει να κλείσουν και να απαγορευτούν οι διανυκτερεύσεις για τους τουρίστες.

Το λιανικό εμπόριο που εξακολουθεί να έχει εγκριθεί πρέπει επίσης να εφαρμόζει ένα εθνικό όριο στον αριθμό των πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο. Τα εστιατόρια και οι καντίνες θα πρέπει να κλείσουν και να προσφέρουν μόνο φαγητά και ποτά σε πακέτο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.