Άγνωστος κακοποίησε ένα 12χρονο κορίτσι στο Μόναχο

Ο άγνωστος άνδρας πλησίασε ένα δωδεκάχρονο κορίτσι που πήγαινε στο σχολείο και το παρέσυρε στην πράσινη περιοχή. Το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών του Μονάχου αναζητά τώρα τον δράστη, ο οποίος φορούσε χειρουργική μάσκα

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι παρασύρθηκε από έναν άνδρα στον Παλιό Βοτανικό Κήπο στο κέντρο του Μονάχου καθώς πήγαινε στο σχολείο το πρωί της Τρίτης και εκεί δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.40 π.μ. στον χώρο πρασίνου που βρίσκεται μεταξύ του Luisengymnasium και του Δικαστικού Μεγάρου. Ο δράστης λέγεται ότι φορούσε χειρουργική μάσκα.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα, το κορίτσι πήγαινε στο σχολείο από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Το παιδί προσεγγίστηκε από έναν άγνωστο άνδρα σε μια στάση λεωφορείου.

Με ένα πρόσχημα, ο άνδρας κατάφερε να πείσει την κοπέλα να τον συνοδεύσει στον Παλιό Βοτανικό Κήπο. Εκεί άγγιξε τη δωδεκάχρονη “πιθανότατα με σεξουαλικό υπόβαθρο”, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όταν ένα άλλο παιδί εμφανίστηκε στην περιοχή, ο άνδρας άφησε τη μαθήτρια και έφυγε γρήγορα προς την κατεύθυνση της Karlsplatz.

Στη συνέχεια η δωδεκάχρονη πήγε στο σχολείο της, απ’ όπου ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία. Το άμεσο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας δεν οδήγησε στη σύλληψη του δράστη.

Στο κοντινό Luisengymnasium, οι μαθητές είχαν ήδη ενημερωθεί και προειδοποιηθεί με ανακοίνωση από μεγάφωνο.

Την έρευνα ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα 17 της αστυνομικής διεύθυνσης του Μονάχου. Οι εμπειρογνώμονες ασχολούνται με περιπτώσεις σεξουαλικής βίας κατά των παιδιών.

Προς το παρόν προσπαθούν να ανασυνθέσουν την ακριβή αλληλουχία των γεγονότων της Τρίτης. Μια ακριβής περιγραφή του δράστη δεν ήταν δυνατή αρχικά λόγω της μάσκας που φορούσε ο άνδρας.

Η αστυνομία δεν ανέφερε τι χρησιμοποίησε ο άνδρας για να παρασύρει το παιδί στον Παλαιό Βοτανικό Κήπο, ούτε αν υπάρχει σχέση με την υποτιθέμενη προσαγωγή παιδιών στην ίδια περιοχή από άγνωστο άτομο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης