Αγορά-Πώληση: Ξεκινά το παζάρι ποδηλάτων στο Μόναχο

Με αφορμή την έναρξη της άνοιξης, το Zenith στο Μόναχο φιλοξενεί και πάλι μια μεγάλη υπαίθρια αγορά ποδηλάτων. Το Σάββατο, 15 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν μεταχειρισμένα ποδήλατα.

Η άνοιξη σηματοδοτεί την έναρξη της ποδηλατικής περιόδου στο Μόναχο. Στο πλαίσιο αυτό, η μεγάλη υπαίθρια αγορά ποδηλάτων θα πραγματοποιηθεί στο Zenith Stadt τον Απρίλιο.

Από ποδήλατα πόλης μέχρι ποδήλατα βουνού και από παιδικά ποδήλατα μέχρι vintage ποδήλατα, θα υπάρχει κάτι για όλους.

Μεγάλη υπαίθρια αγορά ποδηλάτων στο Μόναχο τον Απρίλιο: Αγοράστε και πουλήστε μεταχειρισμένα ποδήλατα στην αρχή της άνοιξης.

Όπως πάντα, η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι επισκέπτες πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά εκ των προτέρων. Σύμφωνα με την πόλη, ένα εισιτήριο εκδίδεται για ένα χρονικό διάστημα δύο ωρών.

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί και πάλι η δημοπρασία των ποδηλάτων που βρέθηκαν από το γραφείο απολεσθέντων της πόλης.

Σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες χρονοθυρίδες εισόδου, από τη 1.30 έως τις 3.30 μ.μ. και από τις 3.45 έως τις 6 μ.μ., θα δημοπρατηθούν περίπου 30 ποδήλατα.

Δημοπρασία ποδηλάτων στο Μόναχο

Η πώληση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Απριλίου, μεταξύ 9 π.μ. και 6 μ.μ., στο Zenith, Lilienthalallee 29.

Ο σύνδεσμος εγγραφής και όλες οι περαιτέρω πληροφορίες (και για τους πωλητές) στη διεύθυνση.

Το Zenith είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του σταθμού του μετρό Freimann (U6), υπάρχει μόνο περιορισμένος αριθμός θέσεων στάθμευσης στο χώρο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης