Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων: Η Γερμανία προειδοποιεί

Προειδοποίηση στους αερομεταφορείς, εξέδωσε το Γερμανικό υπουργείο Καταναλωτών, δεδομένης της αυξανόμενης δυσαρέσκειας των επιβατών οι οποίοι βλέπουν τις πτήσεις τους να ακυρώνονται χωρίς να λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων.

Σύμφωνα με το FVW, εκπρόσωπος του υπουργείου υπενθυμίζει στις εταιρίες τη νομική υποχρέωσή τους να αποζημιώνουν τους πελάτες τους εντός 7 ημερών, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «η πρακτική προπληρωμής θα πρέπει να επανεξεταστεί στην τρέχουσα μορφή της».

«Με την προπληρωμή των εισιτηρίων, οι επιβάτες διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο εάν οι πτήσεις ακυρωθούν ή εάν οι αερομεταφορείς πτωχεύσουν», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου, κάνοντας αναφορά στα παράπονα που διατυπώνονται εδώ και χρόνια από τις ενώσεις προστασίας καταναλωτών.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.