Αλλαγές στην αγορά αυτοκινήτων ανακοίνωσε η BMW

Από το 2026, τα νέα αυτοκίνητα BMW θα μπορούν να αγοράζονται μόνο από τον ίδιο τον όμιλο. Στο εξής, οι τιμές θα είναι ενιαίες σε όλη τη Γερμανία.

Οι αντιπρόσωποι της BMW σύντομα δεν θα μπορούν πλέον να παρέχουν εκπτώσεις στους αγοραστές αυτοκινήτων – ο όμιλος θέλει στο μέλλον να συνάπτει ο ίδιος τη σύμβαση αγοράς με τους πελάτες.

Ο επικεφαλής πωλήσεων Pieter Nota δήλωσε στην εφημερίδα “Automobilwoche”: “Θα ξεκινήσουμε με τη μάρκα Mini στην Ευρώπη το 2024 και θα εισαγάγουμε ένα μοντέλο αντιπροσωπείας για όλα τα μοντέλα της BMW το 2026”.

BMW: Σύντομα ενιαίες τιμές σε όλη τη Γερμανία

Αυτό σημαίνει ότι ο έμπορος θα ενεργεί μόνο ως αντιπρόσωπος και σύμβουλος πελατών για λογαριασμό της BMW.

Ο όμιλος μπορεί έτσι να επιβάλει ενιαίες τιμές για τα νέα οχήματά του σε όλη τη Γερμανία.

Η Επιτροπή παραμένει αμετάβλητη

Η BMW θα καταβάλλει στον έμπορο προμήθεια για κάθε όχημα που πωλείται, δήλωσε ο Nota: “Αυτό ισχύει τόσο για το αυτοκίνητο που ένας τακτικός πελάτης αγοράζει από τον έμπορό του όσο και για τα οχήματα που οι πελάτες αγοράζουν εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να επιλέξουν έναν πράκτορα για την παράδοση του οχήματος. Η προμήθεια παραμένει η ίδια και στις δύο περιπτώσεις”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.