Αμβούργο: Στα γαλανόλευκα το Μουσείο Πολιτισμών και Τεχνών

Στα γαλανόλευκα το Μουσείο Πολιτισμών και Τεχνών του Κόσμου (MARKK) στο Αμβούργο.

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Αμβούργο, με χορηγία της Γερμανοελληνικής Ένωσης Νομικών, φωταγώγησε με τα ελληνικά χρώματα την πρόσοψη του Μουσείου Πολιτισμών και Τεχνών του Κόσμου στο Αμβούργο (MARKK) από ώρα 19:00 έως 23:00 της 25ης Μαρτίου 2021.

Αμβούργο Μουσείο Πολιτισμών και Τεχνών
Αμβούργο Μουσείο Πολιτισμών και Τεχνών του Κόσμου | Πάνος Δροσινάκης

Εκτός αυτού αναρτήθηκε η Ελληνική Σημαία στην πρόσοψη του Μουσείου. Παράλληλα, το Μουσείο αυτό, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe Αθηνών, διοργάνωσε διαδικτυακή ανάγνωση και συζήτηση με την ποιήτρια Άννα Γρίβα, η οποία επίσης πραγματοποιήθηκε την 25η Μαρτίου.

Το Γενικό Προξενείο και ο Γενικός Πρόξενος κ. Αγγελόπουλος εξασφάλισαν, επίσης, χαιρετισμό του Δρ Peter Tschentscher, Δημάρχου/Πρωθυπουργού της Ελεύθερης και Χανσεατικής Πόλης του Αμβούργου, που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί.

Τα γεγονότα αυτά υπογραμμίζουν την πολύ καλή σχέση και συνεργασία των Ελλήνων του Αμβούργου με τους φορείς της πόλης. Με το μουσείο MARKK έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συνεργασίες στο παρελθόν και αυτές θα συνεχιστούν, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση με την πανδημία.

Πάνος Γ. Δροσινάκης
Πρόεδρος Κοινότητας Ελλήνων Αμβούργου και Περιχώρων
Αντιπρόεδρος ΔΣ Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας

Αμβούργο Μουσείο Πολιτισμών και Τεχνών
Αμβούργο Μουσείο Πολιτισμών και Τεχνών του Κόσμου | Πάνος Δροσινάκης

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.