Ανακαλούνται 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα Mercedes για πρόβλημα στα φρένα

Η Mercedes-Benz Group AG θα ανακαλέσει σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα παγκοσμίως λόγω πιθανού προβλήματος με το σύστημα πέδησης, ανέφερε το πρακτορείο AFP, επικαλούμενο τη γερμανική ομοσπονδιακή αρχή μεταφορών.

Η ρυθμιστική αρχή, γνωστή ως KBA, ανέφερε σε δήλωση την 1η Ιουνίου ότι το θέμα αφορά σε αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2004 και 2015 και ανήκουν στις σειρές ML και GL καθώς και στο πολυτελές μίνι βαν R-Class, σύμφωνα με το AFP.

Λιγότερες εισφορές κοινωνικής ασφάλισης για οικογένειες στη Γερμανία

Η Mercedes επιβεβαίωσε την ανάκληση με δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο, λέγοντας ότι ένας «ιδιαίτερα δυνατός ή σκληρός» ελιγμός πέδησης θα μπορούσε να προκαλέσει μηχανική βλάβη στο σύστημα σε «σπάνιες περιπτώσεις» πολύ σοβαρής διάβρωσης.

Περισσότερα από 993.000 οχήματα ανακαλούνται σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα 70.000 ήταν στη Γερμανία, ανέφερε το AFP.

Πηγή: euro2day | Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.