Αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο της Βαυαρίας από πλυντήριο πιάτων

Πιθανότατα επρόκειτο για τεχνικό ελάττωμα σε ένα βιομηχανικό πλυντήριο πιάτων: Στο Wangen im Allgäu, αναθυμιάσεις διέφυγαν από το μηχάνημα, τραυματίζοντας 13 επισκέπτες και υπαλλήλους ενός ξενοδοχείου. Διεξάγεται έρευνα για σωματική βλάβη από αμέλεια.

13 άτομα τραυματίστηκαν από ατμούς σε ξενοδοχείο στο Wangen im Allgäu το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα τεχνικό ελάττωμα σε ένα βιομηχανικό πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα του καταλύματος είχε ως αποτέλεσμα το υδροξείδιο του νατρίου που περιέχεται σε ένα καθαριστικό μέσο να απελευθερωθεί στον αέρα σε πολύ υψηλή συγκέντρωση μαζί με τους ατμούς από το πλυντήριο πιάτων.

Επηρεάστηκαν εργαζόμενοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου

Λόγω της επαφής με τους επιβλαβείς ατμούς, 13 άτομα, που ήταν υπάλληλοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου, υπέστησαν συμπτώματα όπως βήχα και ερυθρότητα στην περιοχή του λαιμού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, το κτίριο εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας. Η εισαγγελία του Ράβενσμπουργκ διεξάγει έρευνα για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Φωνογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.