Αναζήτηση μέσω φωτογραφιών: Ποιος γνωρίζει αυτές τις γυναίκες;

Η αστυνομία αναζητά τέσσερις γυναίκες που φέρονται να διέρρηξαν διαμερίσματα. Η λεία: κοσμήματα, χρήματα και ρολόγια.. Ποιος έχει πληροφορίες;

Ποιος γνωρίζει αυτές τις γυναίκες; Με τη δημοσίευση φωτογραφιών από κάμερα παρακολούθησης, το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών ζητά βοήθεια για την αναζήτηση τεσσάρων γυναικών που θεωρούνται ύποπτες για διαρρήξεις.

Οι τέσσερις εικονιζόμενες γυναίκες φέρονται να εισέβαλαν με τη βία σε δύο διαμερίσματα στο Grunewald του Βερολίνου μεταξύ 24 Δεκεμβρίου 2022 και 22 Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Στα διαμερίσματα φέρονται να έψαξαν τα δωμάτια και να έκλεψαν κοσμήματα, ρολόγια χειρός και χρήματα.

Το κουαρτέτο φέρεται επίσης να προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε δύο διαμερίσματα στο Wilmersdorf.

Οι αστυνομικοί ρωτούν: Ποιος μπορεί να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα ή τον τόπο διαμονής των υπόπτων; Ποιος μπορεί να δώσει άλλες πληροφορίες σχετικά με τις διαρρήξεις;

Πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από το αστυνομικό τμήμα 2 (Δυτικά) στην Charlottenburger Chaussee 75 στο Spandau, καλώντας στο τηλέφωνο (030) 4664 – 272118 ή σε οποιοδήποτε άλλο αστυνομικό τμήμα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης