Άνδρας αιμορραγεί στην Gerner Brücke στο Μόναχο

Μουσική, ζεστασιά, νέοι άνθρωποι, μια μπύρα στο τέλος της ημέρας: η γειτονιά γύρω από την Gerner Brücke έχει καθιερωθεί ως σημείο διασκέδασης για τους εφήβους και τους νεαρούς κατοίκους του Μονάχου από την εποχή της πανδημίας.

Όμως, όπως και στο επίσημο πάρτι στην Sonnenstraße, έτσι και εδώ γίνονται κατά καιρούς καβγάδες – όπως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Gerner Brücke: Καβγάς καταλήγει με σοβαρό τραυματισμό

Η αστυνομία εξακολουθεί να τηρεί χαμηλούς τόνους και θέλει πρώτα να μάθει τις λεπτομέρειες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κλιμακώθηκε ένας καβγάς μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων.

Πρέπει να ήταν γύρω στις 9.30 μ.μ. Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος ξεκίνησε, τι και πότε. Στο τέλος του καβγά, ένας νεαρός άνδρας ήταν πεσμένος μπρούμυτα και αιμορραγούσε πολύ.

Ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ένα άλλο άτομο πίεζε την ανοιχτή πληγή με το χέρι του, πιθανώς για να επιβραδύνει την αιμορραγία μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες διάσωσης. Το με τι τραυματίστηκε ο άνδρας είναι υπό διερεύνηση.

Η αστυνομία βρισκόταν ήδη στο σημείο εκείνη τη στιγμή. Σύντομα έφτασαν όλες οι άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και περιέθαλψαν τον άνδρα που αιμορραγούσε έντονα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.