Γερμανία: Άνδρας απειλεί χριστουγεννιάτικη αγορά με αμόκ

Ένα τηλεφώνημα προκάλεσε εκτεταμένο κλείσιμο γύρω από την Alexanderplatz την Κυριακή. Είχε απειλήσει να περάσει με το αυτοκίνητό του μέσα από τη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για άγνωστο άτομο μετά το απειλητικό τηλεφώνημα που έκανε ένας άνδρας για να οδηγήσει ένα όχημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά στην Alexanderplatz.

“Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί”, ανακοίνωσε η αστυνομία αργά το βράδυ της Κυριακής. Διερευνούν τώρα την ύποπτη κατάχρηση των κλήσεων έκτακτης ανάγκης.

Η πληροφορία ελήφθη μέσω κλήσης έκτακτης ανάγκης το βράδυ της Κυριακής. Ως αποτέλεσμα, τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την Alexanderplatz αυξήθηκαν προσωρινά.

Όπως αναφέρει η “B.Z.”, η σήραγγα στην Grunerstrasse έκλεισε, η αστυνομία έλεγξε πολλούς οδηγούς και οι δρόμοι γύρω από τη χριστουγεννιάτικη αγορά έκλεισαν.

Βερολίνο: Τρεις ώρες αποκλεισμού έως ότου δοθεί το πράσινο φως

Όπως έγραψε η “Bild”, μόλις στις 9.30 μ.μ. περίπου εκτονώθηκαν και πάλι τα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας – περίπου τρεις ώρες μετά την έναρξη των εκτεταμένων αποκλεισμών.

Όσοι ειδοποιούν την αστυνομία για διασκέδαση, προκαλούν αστυνομικές επιχειρήσεις και αναστατώνουν τον κόσμο, “θα μπορούσαν γρήγορα να χάσουν τη διασκέδασή τους”, ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Η κατάχρηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης και η διατάραξη της δημόσιας ειρήνης με την απειλή διάπραξης εγκλημάτων “μπορεί να κοστίσει ακριβά και να καταλήξει ακόμη και στη φυλακή”.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.