Άνοιξη στη Βαυαρία: Ανακαλύψτε το Isny στο Allgäu

Πύλες και πύργοι στο μεσαιωνικό ωοειδές σχήμα; Ανακαλύψτε την άνοιξη στη Βαυαρία. Το αρχιτεκτονικό σχέδιο του Isny είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μεσαιωνικά πολεοδομικά σχέδια στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Πύλες και πύργοι στο μεσαιωνικό οβάλ

Το σχέδιο του Isny είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του μεσαιωνικού πολεοδομικού σχεδιασμού στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Το οβάλ που χωρίζεται από το σταυροδρόμι χαρακτηρίζει τα τείχη, τους πύργους, τα αρχοντικά, τις εκκλησίες και το κάστρο. Τα κτίρια και τα μουσεία μιλούν για ιστορικές ρίζες.

Αυτό μπορεί να φανεί σε μια βόλτα μέσα από την προάστια ή όταν επισκέπτεστε την πρώην φυλακή στο Wassertor.

Άνοιξη Βαυαρία Isny
Isny Βαυαρία | Klaus Brauner

Το Isny λέει την ιστορία

Το Isny χαρακτηρίζεται από μια μακρά ιστορία αντιθέσεων, στο κέντρο της οποίας υπήρχαν οι εντάσεις μεταξύ της καθολικής μονής και του προτεσταντικού πληθυσμού.

Η ξενάγηση της πόλης “Isny erzählt Geschichte” οδηγεί σε ιστορικές πλατείες και ψηλούς πύργους, σε σκοτεινά μπουντρούμια και μπαρόκ εκκλησίες.

Δείχνει πώς ο πλούσιος κλήρος, η Καθολική ευγενία, οι φωτισμένοι πατριώτες και οι πλούσιοι έμποροι κάποτε σχημάτισαν τη ζωή μέσα στα τείχη.

Τέχνη στο κάστρο

Τα δωμάτια του κάστρου, όπου οι μοναχοί των Βενεδικτίνων προσεύχονταν για έναν καλύτερο κόσμο, αποτελούν το ιδανικό μέρος για την παρουσίαση της τέχνης, του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής: στεγάζουν την γκαλερί τέχνης στο κάστρο με έργα του ζωγράφου Isny Friedrich Hechelmann και της γκαλερί της πόλης στο κάστρο.

Τι να δείτε

Kunsthalle im Schloss: Το έργο του καλλιτέχνη του Isny Friedrich Hechelmann – βιογραφία, τέχνη και δήλωση.

Δημοτική γκαλερί στο κάστρο: σχεδιασμός, αρχιτεκτονική, εικαστικές τέχνες & πολιτιστική ιστορία. Ποιότητα και ποικίλο πρόγραμμα στις αίθουσες εκθέσεων.

Δημοτική γκαλερί στον πύργο (Espantor): Στον πρώην αμυντικό πύργο, σύγχρονοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν εικόνες, αντικείμενα και γλυπτά σε τέσσερις ορόφους. Αλλαγή εκθέσεων από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

Βιβλιοθήκη ιερωμένων: Αρχικά διατηρημένη βιβλιοθήκη θεμελίων από τον 15ο αιώνα, η οποία υπηρετούσε τους ιερείς της ελεύθερης αυτοκρατορικής πόλης Isny για περαιτέρω ακαδημαϊκή κατάρτιση και προσεκτική προετοιμασία για κηρύγματα, συμπεριλαμβανομένων των γραφών του Luther, Melanchthon και Zwingli.

Μουσείο Πύλης Νερού: Ως πρώην φυλακή, το μουσείο προσφέρει πληροφορίες για τη σκοτεινή ύπαρξη των φυλακισμένων.

Κουζίνα Isny: Πώς το γάλα γίνεται τυρί; Μια επίσκεψη στο γαλακτοκομείο απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την τέχνη της τυροκομίας και έχει και γούστο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.isny.de

Allgäu Άνοιξη Βαυαρία
Allgäu Βαυαρία | By FooTToo

Ανακάλυψε τις ομορφιές της Γερμανίας!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.