Ανώνυμοι ταφή κατοικίδιων ζώων στη Νυρεμβέργη

“Υπέροχη ιδέα”: Γιατί το καταφύγιο ζώων της Νυρεμβέργης προσφέρει τώρα ανώνυμους τάφους κατοικίδιων ζώων

Όταν τα κατοικίδια ζώα πεθαίνουν, η θλίψη είναι συχνά μεγάλη. Αυτό που πολλοί ιδιοκτήτες πιθανώς δεν γνωρίζουν: Το καταφύγιο ζώων της Νυρεμβέργης προσφέρει τάφους για σκύλους, γάτες κτλ. Μια νέα προσφορά απευθύνεται τώρα και σε άτομα με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Η εγκατάσταση βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης, στη μέση “ενός υπέροχου δασικού τοπίου” με δέντρα, θάμνους, αλλά κυρίως σε μια ήσυχη ατμόσφαιρα: Δεκάδες γάτες και σκύλοι έχουν ήδη βρει την τελευταία τους κατοικία στο νεκροταφείο ζώων του καταφυγίου της Νυρεμβέργης.

Δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τους τάφους. Μια θέση στο νεκροταφείο ζώων για γάτες και μικρά ζώα κοστίζει 390 ευρώ για περίοδο ταφής πέντε ετών, για μεσαίου μεγέθους σκύλους 450 ευρώ και για μεγάλα τετράποδα ακόμη και 525 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχουν έξοδα για τη συντήρηση των τάφων.

Ανώνυμοι τάφοι κατοικίδιων ζώων: η ιδέα βρίσκει μεγάλη αποδοχή

Τώρα το καταφύγιο ζώων της Νυρεμβέργης παρουσιάζει μια προσφορά για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτά τα μέρη – δηλαδή τον ανώνυμο τάφο ζώων.

“Τα ζώα θάβονται ανώνυμα σε ένα μεγάλο περιφραγμένο νεκροταφείο”, αναφέρεται στην αρχική σελίδα.

“Από το εξωτερικό, μπορείτε να επισκεφθείτε τα ζώα σας ή να αφήσετε ένα ενθύμιο. Με αυτή τη λύση χαμηλού κόστους, δεν αναλαμβάνετε καμία δέσμευση, το κόστος είναι εφάπαξ”.

Ο ανώνυμος τόπος ανάπαυσης είναι σημαντικά φθηνότερος στα 150 έως 250 ευρώ.

Η ιδέα είναι καλοδεχούμενη. “Νομίζω ότι είναι πολύ καλό”, γράφει ένας αναγνώστης στη σελίδα του καταφυγίου στο Facebook.

“Συχνά η μόνη επιλογή είναι να τα παραδώσετε στον κτηνίατρο για “καύση”.”

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.