Ανόβερο: Οδηγός πυροβολείται – η αστυνομία αναζητά μάρτυρες

Ένας άνδρας σκοτώθηκε σε πυροβολισμό στο κέντρο του Ανόβερου το απόγευμα της Πέμπτης. Προφανώς προηγήθηκε μια διαμάχη με έναν άλλο οδηγό σε μια διασταύρωση, αλλά ο λόγος της διαμάχης εξακολουθεί να είναι ασαφής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hannoversche Zeitung, το έγκλημα έλαβε χώρα περίπου στις 1.30 μ.μ. Υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των επιβατών δύο αυτοκινήτων, όπως ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο τύπου το απόγευμα της Πέμπτης.

“Για λόγους που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, οι επιβάτες των δύο οχημάτων, μίας Porsche Cayenne και μίας Mercedes-Benz S500, άρχισαν να τσακώνονται”, ανέφερε το μήνυμα, λέγοντας ότι τα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές.

Στην περαιτέρω πορεία η διαφορά κλιμακώθηκε σε βαθμό που τουλάχιστον ένας πυροβολισμός έπεσε από τη Mercedes-Benz. Λίγο αργότερα, η Porsche επιτάχυνε, διέσχισε τη διασταύρωση και έπεσε πάνω στον ιστό ενός σηματοδότη στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.

“Λίγο αργότερα, ο 30χρονος οδηγός της Porsche κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από την υπηρεσία διάσωσης, ο άνδρας πέθανε στον τόπο του εγκλήματος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ήταν αρχικά ασαφή”.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ένας επιβάτης της Mercedes-Benz διέφυγε με τα πόδια λίγο μετά το συμβάν. Μία καταδίωξη που ξεκίνησε αμέσως μετά ήταν ανεπιτυχής.

Προκειμένου να εξασφαλίσει αποδεικτικά στοιχεία και να εξετάσει μάρτυρες, η αστυνομία απέκλεισε μια μεγάλη περιοχή στον τόπο του εγκλήματος. Λόγω των ισχυόντων μέτρων, υπήρχαν εμπόδια κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης για αρκετές ώρες.

“Ευτυχώς, έχουμε πολλούς μάρτυρες που μπορούμε να ρωτήσουμε”. Η αστυνομία αρχικά δεν είχε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πράξη και τώρα ερευνά ανθρωποκτονία.

Οι μάρτυρες που μπορούν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με την πράξη ή/και τα εμπλεκόμενα άτομα καλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Ποινικής Αστυνομίας του Ανόβερου στο 0511 109-5555.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.