Ανταλλαγή κλειδιών για ένα τοπικό εισιτήριο στη Γερμανία

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο “Autofasten” στο Μόναχο μπορεί να υποβάλει αίτηση σήμερα. Στη συνέχεια, με κλήρωση θα αποφασιστεί ποιοι από τους 25 συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην περιοχή της MVV για ένα μήνα.

25 συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο “Autofasten” στο Μόναχο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να παραδώσουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους για ένα μήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου. Σε αντάλλαγμα, θα λάβουν την IsarCard για την περίοδο αυτή.

Περισσότερη βιωσιμότητα: ταξιδεύοντας χωρίς αυτοκίνητο στο Μόναχο

Η εκστρατεία διεξάγεται από κοινού από τον MVV και την περιβαλλοντική οργάνωση “Green City”. Το εισιτήριο των εννέα ευρώ ενέπνευσε πολλούς να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αυτή η τάση πρόκειται τώρα να “διαιωνιστεί”, εξηγεί ο Hanno Langfelder της “Πράσινης Πόλης”.

Οι αιτήσεις μπορούν επίσης να υποβληθούν μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού. Η ιδέα ήταν να δείξει στους ανθρώπους “ότι δεν χρειάζονται πια τα αυτοκίνητά τους”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MVV Bernd Rosenbusch κάνει επίσης λόγο για ένα “βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, προς μια πιο βιώσιμη κινητικότητα και λιγότερο μηχανοκίνητες ατομικές μεταφορές”.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.