Άουγκσμπουργκ: Τεράστια ζήτηση για ραντεβού με AstraZeneca

Τεράστια η ζήτηση για ραντεβού εμβολιασμού με AstraZeneca στο Άουγκσμπουργκ

Πολλοί δήμοι επιτρέπουν σε πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού με το εμβόλιο από τον κατασκευαστή AstraZeneca έως τις 18 Απριλίου. Η ζήτηση είναι τεράστια.

Ένας εκπρόσωπος είπε την Τετάρτη ότι το τηλεφωνικό σύστημα στο περιφερειακό γραφείο του Άουγκσμπουργκ τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω των πολλών κλήσεων.

Από τις 19 Απριλίου, το AstraZeneca θα χρησιμοποιείται μόνο στα ιατρεία. Οι πρώτοι εμβολιασμοί με αυτό το εμβόλιο δεν είναι πλέον δυνατοί στα κέντρα εμβολιασμού.

Στην περιοχή του Άουγκσμπουργκ, 3.500 επιπλέον δόσεις του εμβολίου θα δοθούν από την AstraZeneca αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η τηλεφωνική γραμμή του περιφερειακού γραφείου έλαβε ακριβώς 225.493 κλήσεις την ημέρα που ξεκίνησε η εγγραφή την Τρίτη, περίπου 155.000 από αυτές την πρώτη ώρα.

Μέχρι το βράδυ, είχαν δοθεί ήδη 3.200 από τα 3.500 ραντεβού, σύμφωνα με τον έπαρχο Martin Sailer. Το τηλεφωνικό κέντρο είχε τεθεί στο μεταξύ εκτός λειτουργίας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.