Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στη Στουτγκάρδη

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας, η αστυνομία εξέδωσε αρκετές αναφορές τη Δευτέρα. Απομένει να διευκρινιστεί το ζήτημα του πόσο υψηλό θα είναι το πρόστιμο.

Στουτγκάρδη – Για πρώτη φορά, η αστυνομία εξέδωσε αναφορές την Τρίτη το βράδυ επειδή οι άνθρωποι βγήκαν έξω μετά τις 8 μ.μ. Λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αυτό πλέον επιτρέπεται μόνο για κάποιον επιτακτικό λόγο. “99 άτομα καθυστέρησαν, αλλά οι περισσότεροι κατάλαβαν”, αναφέρει η αστυνομία.

Ωστόσο, σε μια ομάδα πέντε ατόμων που βρισκόταν στο Klett-Passage στις 8.30 μ.μ. και δύο άντρες που βρέθηκαν στο Schlossgarten στις 9:05 μ.μ. απείλησαν να επιβληθούν πρόστιμα.

Η τρίτη αναφορά απευθύνθηκε σε τρία άτομα που οδηγούσαν με το αυτοκίνητό τους στο Hedelfingen περίπου στις 11 μ.μ.

Ο 28χρονος οδηγός είχε πιει. Το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης δεν έχει ακόμη προσδιορίσει το ποσό του προστίμου.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.