Από σήμερα ξεκινά η χαλάρωση των μέτρων στο Μόναχο

Η τάση των κρουσμάτων στο Μόναχο συνεχίζει να είναι πτωτική. Το Robert Koch Institut (RKI) ανακοίνωσε δείκτη επίπτωσης 78,0 για την Τρίτη. Την προηγούμενη ημέρα ο δείκτης ήταν 84,9.

Από σήμερα, ισχύουν και πάλι χαλαροί κανονισμοί στο Μόναχο! Επειδή ο δείκτης βρίσκεται κάτω από το όριο του 100 από την περασμένη Τετάρτη, η ανακούφιση αρχίζει να ισχύει από σήμερα.

Μεταξύ άλλων, η νυχτερινή απαγόρευση δεν ισχύει πλέον και οι περιορισμοί επαφής χαλαρώνονται επίσης κάπως. Ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού δεν είναι πλέον απαραίτητο για το λιανικό εμπόριο και μια επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι πλέον δυνατή και πάλι χωρίς αρνητικό τεστ. Ωστόσο, απαιτείται ακόμη ραντεβού.

Από αύριο θα υπάρξει περαιτέρω χαλάρωση, όταν, μεταξύ άλλων, τα υπαίθρια εστιατόρια – συμπεριλαμβανομένων των κήπων – και οι κινηματογράφοι θα επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.