Απόδημοι: Σημασία δεν έχει πού ζεις, αλλά πού χτυπάει η καρδιά σου

Νέο σποτ για την ψήφο αποδήμων δημοσίευσε το ΥΠΕΣ στο οποίο δίνονται οδηγίες στους ομογενείς για το πως μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Στην ψήφο αποδήμων αναφέρεται το νέο σποτ του υπουργείου Εσωτερικών. Εκεί καλεί τους ομογενείς να μπουν στη νέα πλατφόρμα apodimoi.gov.gr και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον τόπο διαμονής τους.

Το σποτ του Υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των αποδήμων αναφέρει:

«Σημασία δεν έχει πού ζεις, αλλά πού χτυπάει η καρδιά σου. Το πρώτο βήμα για να έρθει η Ελλάδα πιο κοντά σε εσένα, έγινε. Αν έχεις μείνει συνολικά δύο χρόνια στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια και έχεις κάνει φορολογική δήλωση το τρέχον ή το προηγούμενο έτος, μπορείς να ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα όπου κι αν ζεις.

Μπες στη νέα πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών apodimoi.gov.gr, ενημερώσου για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και υπόβαλε την αίτησή σου στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού.

Διαμόρφωσε το μέλλον της χώρας σου με την ψήφο σου. Γιατί όπου ζουν Έλληνες ζει και η Ελλάδα.

Η ψήφος σου. Η χώρα σου.

Μπες σήμερα στο www.apodimoi.gov.gr»

Δείτε το σποτ του υπουργείου Εσωτερικών

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.