Η απογραφή 22 στη Γερμανία εισέρχεται στη φάση μετά την έρευνα

Απογραφή 2022 στη Βαυαρία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περίπου 90.000 άτομα θα ερωτηθούν για δεύτερη φορά τους επόμενους μήνες στη Βαυαρία στο πλαίσιο της απογραφής του 2022. Αυτό είναι περίπου το 4% των ατόμων που ερωτήθηκαν αρχικά, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Στατιστική Υπηρεσία του κρατιδίου της Βαυαρίας.

Η εν λόγω έρευνα απαιτείται από το νόμο και χρησιμεύει για τη διασφάλιση της ποιότητας των στατιστικών στοιχείων. Και σε αυτή τη φάση της απογραφής, η υποχρέωση παροχής πληροφοριών ισχύει για τους πολίτες που προσδιορίζονται με τυχαία δειγματοληψία.

Στο πλαίσιο της απογραφής του 2022, θα συγκεντρωθούν στοιχεία για τους ανθρώπους σε όλη τη Γερμανία. Ο κύριος στόχος είναι να προσδιοριστεί ο αριθμός των κατοίκων. Οι υπάλληλοι που διενεργούν τις συνεντεύξεις ρωτούν επίσης για χαρακτηριστικά όπως το όνομα, η ημερομηνία γέννησης ή η οικογενειακή κατάσταση.

“Τα αποτελέσματα είναι καθοριστικά για τις αποφάσεις κοινωνικοπολιτικής και οικονομικής πολιτικής”, αναφέρει το κρατικό γραφείο σε ανακοίνωσή του.

Η έρευνα διεξάγεται με τον ίδιο τρόπο όπως και η πρώτη συνέντευξη, σύμφωνα με το γραφείο.

Τα 90.000 νοικοκυριά που επιλέχθηκαν με τυχαία δειγματοληψία θα λάβουν και πάλι επιστολές και θα τους επισκεφθεί εκπρόσωπος του Κρατικού Γραφείου, ο οποίος θα έρθει για συνέντευξη. Αυτή η φάση της έρευνας θα διαρκέσει στη Βαυαρία μέχρι περίπου τα τέλη Οκτωβρίου.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.