Απολογισμός εισιτηρίου 9€ κατά την Πεντηκοστή στη Βαυαρία

Το εισιτήριο των 9 ευρώ προσέλκυσε επιπλέον επιβάτες σε τρένα και λεωφορεία στη Βαυαρία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Πεντηκοστής.

Ωστόσο, δεν επικράτησε χάος. Έγιναν όμως εμφανείς οι υφιστάμενες συμφορήσεις και τα προβλήματα των τοπικών δημόσιων συγκοινωνιών.

Γερμανία: 3 σιδηροδρομικοί παραπέμπονται για το δυστύχημα με 5 νεκρούς

“Τώρα εναπόκειται στους πολιτικούς να διασφαλίσουν ότι η προσφορά θα ακολουθήσει το παράδειγμα”, δήλωσε ο Barth, από την ένωση επιβατών Pro Bahn.

“Εξάλλου, δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε από τους ανθρώπους που ταξιδεύουν τώρα και βλέπουν ότι όλα είναι πολύ γεμάτα και δεν λειτουργούν”.

Bayerische Regiobahn: οι χωρητικότητες θα αυξηθούν “όσο το δυνατόν περισσότερο”

“Τα πράγματα κύλησαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε”, δήλωσε ο Arnulf Schuchmann, διευθύνων σύμβουλος της Bayerische Regiobahn. Μια εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε υψηλό επιβατικό όγκο, ο οποίος όμως ήταν στα επίπεδα της περιόδου πριν από την πανδημία.

Δεν υπήρχαν σημαντικά προβλήματα, αλλά μερικά ποδήλατα δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν. Η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα υψηλή προς το Salzburg και το Füssen.

Η Länderbahn αναφέρθηκε επίσης στην κλασικά αυξημένη κίνηση το Σαββατοκύριακο της Πεντηκοστής.

“Σε ώρες αιχμής, ωστόσο, οι προσφερόμενες χωρητικότητες, ορισμένες από τις οποίες μάλιστα είχαν αυξηθεί εκ των προτέρων, δεν επαρκούσαν για να φιλοξενήσουν όλους τους επιβάτες και ιδίως τους επιβάτες με ποδήλατα στα οχήματα την επιθυμητή ώρα.”

MVG: Αύξηση του αριθμού των επιβατών κατά περίπου δέκα τοις εκατό

Η Εταιρεία Μεταφορών του Μονάχου (MVG) δεν κατέγραψε κανένα αξιοσημείωτο περιστατικό – αλλά μια αύξηση περίπου δέκα τοις εκατό στον αριθμό των επιβατών. Αυτό ήταν περίπου το επίπεδο πριν από την πανδημία.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.