Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση προκάλεσε ο Μπάτμαν της Γερμανίας

Είναι γνωστός ως ο “Προστάτης του Κέμπτεν”, τώρα είχε να κάνει με την αστυνομία. Οι βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί έβαλαν στο στόχαστρο τον “Batman”.

Είναι η Γκόθαμ Σίτι τώρα στο Allgäu; Στο Κέμπτεν, ένας μεταμφιεσμένος άνδρας προκάλεσε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα Social Media τον δείχνουν να περιβάλλεται από αστυνομικούς οπλισμένους με πολυβόλα και φορώντας βαρύ προστατευτικό εξοπλισμό.

Ο Μπάτμαν “σηκώνει τα όπλα του” – και παραδίδεται στην ανώτερη δύναμη.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η εμφάνισή του στην πόλη το πρωί της Τρίτης είχε προκαλέσει συναγερμό.

Ένας περαστικός τον είχε δει με τη στολή του Μπάτμαν και τρόμαξε τόσο πολύ που κάλεσε το 100. Ανέφερε στην αστυνομία έναν “άνδρα με στολή παραλλαγής και όπλο”.

“Ελπίζω να μην ήρθαν για μένα”

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν, αλλά γρήγορα μπόρεσαν να δώσουν το “ΟΚ”, σύμφωνα με τις αναφορές. Ο “Μπάτμαν” δεν είναι άγνωστος στο Κέμπτεν.

Περιφέρεται στην πόλη εδώ και τρία χρόνια, σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, με αποστολή να βάλει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Τώρα μετακομίζει στο Μόναχο και γι’ αυτό κλήθηκε σε μια συνέντευξη στο podcast του RSA Radio.

Όταν έφυγε από τον σταθμό για να περιμένει το λεωφορείο, είδε τους ένοπλους αστυνομικούς: “Απλώς σκέφτηκα: ελπίζω να μην είναι εδώ εξαιτίας μου”, δήλωσε στη συνέχεια στην Allgäuer Zeitung.

“Μπάτμαν” στο Κέμπτεν: Με ένα όπλο-παιχνίδι

Η παράσταση ως Μπάτμαν δεν έχει ποινικές συνέπειες. Ο 21χρονος δεν θα πρέπει επίσης να πληρώσει τα έξοδα της επιχείρησης επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, το όπλο του ήταν σαφώς αναγνωρίσιμο ως όπλο-παιχνίδι.

“Καταλαβαίνω όμως ότι οι άνθρωποι ανησυχούν όταν με βλέπουν έτσι”, ανέφερε η “Allgäuer Zeitung” που επικαλείται τον νεαρό.

Η στολή του περιελάμβανε ένα όπλο Nerf, ένα παιχνίδι που μπορεί να εκτοξεύει αφρώδη βελάκια.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης