Άτομα σε κέντρο εμβολιασμού του Μονάχου παίρνουν τη θέση άλλων

Μετά από μια αναφορά των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, πολλά κέντρα εμβολιασμού παραπονιούνται για την επιθετικότητα εκείνων που επιθυμούν να εμβολιαστούν και, για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για έγκαιρο εμβολιασμό, δίνουν ψευδείς πληροφορίες.

Το πρόγραμμα του SWR “Report Mainz” ανέφερε αρκετές χιλιάδες περιπτώσεις. Στο Μόναχο έως και 350 άτομα γίνονταν γνωστά την εβδομάδα που ακολουθούσαν αυτή την πρακτική.

Προκειμένου να λάβουν ραντεβού για εμβολιασμό νωρίτερα, έδιναν εσφαλμένες πληροφορίες ηλικίας ή επαγγέλματος.

Η έρευνα δείχνει ότι οι απατεώνες συχνά προσποιούνται ότι είναι άτομα επαφής υψηλής προτεραιότητας για άτομα που χρειάζονται φροντίδα ή έγκυες γυναίκες – επειδή ένα άτομο που χρειάζεται φροντίδα μπορεί να ονομάσει δύο άτομα επαφής που θα εμβολιαστούν με σειρά προτεραιότητας.

Σε μια περίπτωση που είναι γνωστή στην συντακτική ομάδα του SWR, ωστόσο, οκτώ αντί για δύο νέοι και υγιείς άνθρωποι κατάφεραν να εμβολιαστούν ως άτομα επαφής.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.