Μπορείτε να πάρετε το Bergbus του Μονάχου με το εισιτήριο των 9

Ο τελευταίος μήνας για το εισιτήριο των 9 ευρώ τρέχει εδώ και λίγες ημέρες. Τον Αύγουστο, υπάρχει μια άλλη αλλαγή στο Μόναχο: το λεγόμενο Bergbus, το οποίο ταξιδεύει από την πόλη προς δημοφιλείς εκδρομικούς προορισμούς, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το φθηνό εισιτήριο αυτό το μήνα. Αυτό δεν ήταν δυνατό τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Με το μέτρο αυτό, ο σύλλογος Alpenverein München & Oberland θέλει να υποστηρίξει την χρήση του εισιτηρίου των 9 ευρώ – “ακόμη και αν το προκύπτον πρόσθετο κόστος δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από πρόσθετα δημόσια κονδύλια”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

Το λεωφορείο αναχωρεί από το σιδηροδρομικό σταθμό Giesing και την Ostbahn για τρεις διαφορετικές διαδρομές προς τις περιοχές Chiemgau, Blauberge/Rofan και Leitzach/Ursprungtal.

Θα πρέπει να κάνετε κράτηση της κατάλληλης θέσης στο λεωφορείο εκ των προτέρων. Τα ποδήλατα μπορούν επίσης να μεταφερθούν μετά από προηγούμενη ηλεκτρονική εγγραφή, όπως και τα σκυλιά.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.