Βιβλιοπωλεία στο Μόναχο που προσφέρουν Click & Collect

Newsroom

Updated on:

Bιβλιοπωλεία στο Μόναχο

Βιβλιοπωλεία στο Μόναχο: Η ανάγνωση είναι η ιδανική απασχόληση κατά το lockdown: Με τα βιβλία – είτε πρόκειται για μυθιστόρημα, είτε για βιβλίο ποίησης ή για βιβλία επιστημονικής φαντασίας – μπορεί κανείς να εξερευνήσει απομακρυσμένους κόσμους.

Χάρη στο “Click & Collect” ή “Call & Collect”, μπορείτε να ψωνίσετε τοπικά στα βιβλιοπωλεία του Μονάχου παρά τα κλειστά καταστήματα.

Πώς και πού λειτουργεί

Εδώ είναι τα βιβλιοπωλεία στο Μόναχο όπου μπορείτε να παραλάβετε νέο υλικό ανάγνωσης, #muenchenhaltzamm.

Είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: Παραγγέλνετε βιβλία μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού καταστήματος, email, WhatsApp ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χωρίς επαφή από το κοντινό σας βιβλιοπωλείο που προσφέρει Click & Collect.

Στη συνέχεια, ο πωλητής βιβλίων μπορεί να παραδώσει τα βιβλία ή τα περιοδικά σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα και φυσικά πάντα με χρήση μάσκας FFP2 (υποχρεωτική για πελάτες και υπαλλήλους) στο κατάστημα.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαθέσιμων βιβλιοπωλείων

  • Το Hugendubel στο Stachus και στο Fünf Höfe.
  • Το κατάστημα παιχνιδιών του Τομ (Toms Spielzeugladen) στο Glockenbachviertel: Βιβλία για παιδιά.
  • Βιβλιοπωλείο Liebig im Lehel.
  • Βιβλιοπωλείο για γυναίκες Lillemor στο Maxvorstadt (Lillemors Frauenbuchladen in der Maxvorstadt).
  • CoLibris, το βιβλιοπωλείο στο Neuhausen.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για βιβλιοπωλεία στο Μόναχο θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info