Χαλάρωση μέτρων: Άνοιξε ξανά η βιβλιοθήκη της πόλης του Μονάχου

Χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στη πόλη του Μονάχου: Από τις 10 Μαρτίου, η Stadtbibliothek München στο Gasteig και οι περιφερειακές βιβλιοθήκες είναι ξανά ανοιχτές για το κοινό.

Τι πρέπει ωστόσο να λάβουν υπόψη οι επισκέπτες και τι δεν είναι δυνατό προς το παρόν;

Πώς μπορώ να δανειστώ βιβλία, ταινίες και παιχνίδια;

Το Click & Collect ήταν δυνατό στη Stadtbibliothek München από τον Ιανουάριο – τώρα με τη χαλάρωση των μέτρων στην πόλη του Μονάχου μπορείτε να την επισκεφθείτε και πάλι.

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις για το λιανικό εμπόριο, επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά τα κεντρικά γραφεία της Stadtbibliothek München στο Gasteig και οι περιφερειακές βιβλιοθήκες.

Οι πιο σημαντικές πληροφορίες για τους επισκέπτες:

Πότε; Άνοιξε και πάλι από την Τετάρτη, 10 Μαρτίου.

Τι; Τα συνήθη μέσα όπως βιβλία, ταινίες, παιχνίδια και άλλα μπορούν να δανειστούν από τις βιβλιοθήκες της πόλης. Προς το παρόν δεν επιτρέπονται εκτεταμένες παραμονές και δεν υπάρχουν καθίσματα.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η χρήση σταθμών εργασίας, καταλόγων και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η αντιγραφή και σάρωση λειτουργεί σε ορισμένες βιβλιοθήκες.

Πού; Όλες οι βιβλιοθήκες της πόλης του Μονάχου ανοίγουν ξανά. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε την πλησιέστερη βιβλιοθήκη της περιοχής σας:

Σημαντικό: Οι επισκέπτες ηλικίας από 15 ετών και άνω πρέπει να φορούν μάσκα FFP2, ηλικίας μεταξύ 6 και 14 ετών αρκεί μια απλή μάσκα.

Γενικά, μπορείτε να προσέλθετε στη βιβλιοθήκη με την οικογένεια και τους φίλους σας, αλλά επειδή ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών είναι περιορισμένος, δεν συνιστάται.

Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών περιορίζεται σε 1 άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.

Οι ώρες λειτουργίας

Δεν καταφέρνουν όλοι να περάσουν από τη βιβλιοθήκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας – έτσι ήταν επιθυμία πολλών κατοίκων του Μονάχου να ανοίξουν οι βιβλιοθήκες και το Σάββατο.

Από τον Ιανουάριο του 2020, το άνοιγμα τα Σάββατα ισχύει σε όλη την πόλη και σε όλες τις περιφερειακές βιβλιοθήκες στο Μόναχο.

Τα υποκαταστήματα στις επαρχίες είναι ανοιχτά από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Οι βιβλιοθήκες είναι κλειστές τις Δευτέρες.

Η έδρα στο Gasteig είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.