Χαλάρωση μέτρων για εμβολιασμένους-αναρρώσαντες στη Βαυαρία

Λιγότερες απαιτήσεις για όσους έχουν εμβολιαστεί ή αναρρώσει στη Βαυαρία: από σήμερα Τετάρτη (15 Δεκεμβρίου), τα άτομα με έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αποδεικτικό ανάρρωσης στη Βαυαρία δεν θα υπόκεινται πλέον στην πρόσθετη απαίτηση τεστ (2G+) που ήταν υποχρεωτική σε πολλά μέρη μέχρι χθες.

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε στο Μόναχο την Τρίτη ότι οι επισκέψεις σε ζωολογικούς κήπους και πάρκα αναψυχής, για παράδειγμα, καθώς και οι δημόσιες και ιδιωτικές υπαίθριες εκδηλώσεις δεν θα υπόκεινται πλέον σε συμπληρωματικά τεστ.

Οι χαλαρώσεις ισχύουν για επισκέψεις σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις για αθλητικές δραστηριότητες (το 2G+ εξακολουθεί να ισχύει για τους θεατές αθλητικών εκδηλώσεων), για δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις, με εξαίρεση τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Περιλαμβάνονται επίσης υπαίθριοι κήποι και λίμνες, ζωολογικοί και βοτανικοί κήποι (συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών χώρων), μνημεία (συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών χώρων), πάρκα αναψυχής (συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών χώρων), εκδρομικά πλοία και ξεναγήσεις στην ύπαιθρο.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης