Χιονοθύελλα Βαυαρία: Προβλέπονται έως και -17 βαθμοί Κελσίου!

Η χιονοθύελλα έφτασε ήδη στη Βαυαρία. Τις νύχτες μπορεί να υπάρξει παγετός με έως και μείον 17 βαθμούς.

Η γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί για ολισθηρότητα

Ενώ το βόρειο και το κέντρο της Γερμανίας είχε τις τελευταίες μέρες μάζες χιονιού και παγωμένες θερμοκρασίες, το κλίμα ήταν συγκριτικά ζεστό στο νότο τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό θα αλλάξει τώρα, ωστόσο, οι παγωμένες θερμοκρασίες είναι ήδη καθοδόν: Ένα πραγματικό κρύο κύμα κυλά προς τη Βαυαρία. Ήδη την Τετάρτη αναμένονται μείον δέκα βαθμοί στη Φραγκονία, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στο Άνω Παλατινάτο και την Άνω Βαυαρία, ωστόσο, η θερμοκρασία εξακολουθεί να είναι σχετικά ήπια με μείον 3 και μείον 2 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο καιρός γίνεται πιο κρύος στα νότια της Βαυαρίας, είναι δυνατές θερμοκρασίες κάτω από οκτώ βαθμούς Κελσίου.

Τη νύχτα, ακόμη και 17 βαθμοί κάτω από το μηδέν προβλέπονται για την Κεντρική Φραγκονία.

Αλλά τουλάχιστον σε όλη τη Βαυαρία, ο ήλιος μπορεί τώρα να ξεμυτίσει λιγάκι μέσα από τα σύννεφα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου πρώτός.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.