Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που ανοίγουν στην Κολωνία

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές ανοίγουν στην Κολωνία στα μέσα Νοεμβρίου – και φέτος χωρίς κανέναν κανόνα της Corona. Παρουσιάζουμε τα καλύτερα μέρη για ζεστό κρασί κ.α.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά στον καθεδρικό ναό της Κολωνίας

Στην πλατεία Roncalliplatz, στους πρόποδες του καθεδρικού ναού της Κολωνίας, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν όχι μόνο ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και μια πολύχρωμη και μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Συνολικά 129 εκθέτες προσφέρουν τα προϊόντα τους στην αγορά, μεταξύ των οποίων εδέσματα καθώς και κοσμήματα και έργα τέχνης.

Επιπλέον, μη κερδοσκοπικές ενώσεις από την Κολωνία θα παρουσιάσουν το έργο και τα σχέδιά τους, ενώ θα υπάρχει και μουσική ψυχαγωγία: στη φετινή σκηνή θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, ο μουσικός Michael Kuhl και η Domstädter Big Band.

Για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει μια παράσταση Punch and Judy και μια συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη στις 6 Δεκεμβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου: Δευτέρα έως Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ., Πέμπτη και Παρασκευή από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ., Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ..

Η χριστουγεννιάτικη αγορά θα παραμείνει κλειστή την Totensonntag, 20 Νοεμβρίου.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά στο Alter Markt/Heumarkt

Κάθε χρόνο, το “Χειμωνιάτικο παραμύθι του Heinzel” προσελκύει τους επισκέπτες στην Heumarkt και την Alter Markt στην Παλιά Πόλη.

Η αγορά είναι εφάμιλλη με εκείνη του καθεδρικού ναού και ξέρει να γοητεύει με τα απόλυτα highlights: Πάνω από εκατό πάγκοι σε περίπου 10.000 τετραγωνικά μέτρα προσφέρουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, χειροτεχνίες και πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η μεγαλύτερη ατραξιόν του χειμερινού παραμυθιού, ωστόσο, είναι το παγοδρόμιο στην Heumarkt, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στην Κολωνία – αλλά δεν πρέπει να πιείτε πολύ ζεστό κρασί πριν βγείτε στον πάγο.

Εκδηλώσεις με τραγούδια και ένα πρόγραμμα για το Pänz ολοκληρώνουν αυτή την ατμοσφαιρική αγορά στην παλιά πόλη της Κολωνίας.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου: καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ., ενώ στην Heumarkt από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 9 μ.μ. Ημέρες λήξης είναι η 24η και η 25η Δεκεμβρίου.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά στο Neumarkt

Στο Neumarkt, η “Αγορά των Αγγέλων” προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα μετά τα ψώνια σας.

Σε κεντρική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης και με καλή σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η αγορά είναι το σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους τουρίστες της Κολωνίας.

Περίπου 1.000 φώτα που αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια των επισκεπτών δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα.

Εκτός από τους σχεδόν 100 εκθέτες, η μεγάλη σκηνή στη δυτική πλευρά της πλατείας προσφέρει τακτικά πρόσθετη ψυχαγωγία.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου: Δευτέρα έως Πέμπτη και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, η αγορά κλείνει στις 9 μ.μ.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Rudolfplatz

Η αγορά του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Rudolfplatz βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Ringen και είναι επομένως ένα φιλόξενο μέρος για μια συνάντηση της Advent.

Το φωτιζόμενο Hahnentorburg προσφέρει μια πρόσθετη αίσθηση. Το ίδιο και το εκκλησάκι του χωριού, το οποίο έχει κατασκευαστεί με αγάπη.

Υπάρχει επίσης μια σκηνή φεστιβάλ με μουσικό πρόγραμμα και ψυχαγωγία για τους νεότερους επισκέπτες της Κολωνίας.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου: Κυριακή έως Πέμπτη από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ., Παρασκευή από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά θα παραμείνει κλειστή την Totensonntag, 20 Νοεμβρίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.