Χτύπημα κατά της παιδικής πορνογραφίας στη Γερμανία

Σε μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση, η αστυνομία στην Κάτω Φραγκονία ερεύνησε τα σπίτια ύποπτων κατόχων παιδικής πορνογραφίας.

Πραγματοποιήθηκαν 15 έρευνες και 19 άνδρες βρίσκονται τώρα υπό έρευνα, ανακοίνωσε η αστυνομία τη Δευτέρα. Οι ερευνητές έκαναν λόγο για “επιτυχία στον αγώνα κατά της παιδικής και νεανικής πορνογραφίας”.

Οι επιχειρήσεις στην πόλη και την περιφέρεια του Würzburg καθώς και στην περιοχή Main-Spessart πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη.

Κατά τη διαδικασία, κατασχέθηκαν 120 ηλεκτρονικές συσκευές και αποθηκευτικά μέσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε ορισμένους από αυτούς βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία ενίσχυαν τις υποψίες εναντίον ορισμένων από τους υπόπτους.

Οι ύποπτοι είναι μεταξύ 16 και 70 ετών. Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των υποθέσεων.

Υπήρχαν επίσης επιχειρήσεις στην Άνω Βαυαρία: Η αστυνομία βρήκε παιδικό πορνογραφικό υλικό σε τρεις άνδρες ηλικίας 18, 37 και 63 ετών από την περιοχή του Ρόζενχαϊμ. Φορείς δεδομένων, υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον ερευνών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τη Δευτέρα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.