Ησυχία 6-9

Στην ταινία “Silence 6-9”, ο Χρήστος Πασσαλής κάνει το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης με μια καφκική παραβολή σχετικά με τον χαμό, το αντίο και την αδυναμία να πεις Αντίο.

Ησυχία 6-9

Περιγραφή

Στην ταινία “Silence 6-9”, ο Χρήστος Πασσαλής κάνει το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης με μια καφκική παραβολή σχετικά με τον χαμό, το αντίο και την αδυναμία να πεις Αντίο. Μια συναρπαστική, σουρεαλιστική, ρετρό-φουτουριστική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αναπτύσσεται σε ένα παράξενο κόσμο εξαφανισμένων.

Μην χάσετε το “Ησυχία 6-9”

Δύο εραστές χαμένοι σε έναν κόσμο, που προσπαθούν να καταλάβουν. Μια μικρή πόλη γεμάτη με κεραίες, οι οποίες εκπέμπουν φωνές και συχνότητες, μια πόλη της οποίας οι κάτοικοι έχουν εφεύρει περίεργους και κάποιες φορές κωμικούς κανόντες ώστε να επικοινωνούν με αυτούς που χάθηκαν για πάντα.

Ο Χρήστος Πάσσαλης σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία μυθοπλασίας, μια ταινία για την αγάπη δύο ανθρώπων. Για τον κόσμο που είναι εδώ και αυτόν που έφυγε, για την ησυχία που χρειάζεται ώστε οι ζωντανοί να ακούσουν τους αγαπημένους τους που χάθηκαν για πάντα, αλλά δεν θέλουν να τους ξεχάσουν. Μια ταινία για την αδυναμία να πεις αντίο.

Πληροφορίες